Over ons

 Wij zijn gespecialiseerd in Fotografie op evenementen. Met ander woorden, je gaat ons terugvinden op organisaties waar er actieve deelnemers zijn en waar wij, als fotograaf, uw actie in beeld brengen. Dit kan zeer uiteenlopend zijn; van lopen, fietsen, kanovaren, auto en motorsport, ook indoor sporten. Motor en fiets evenementen zijn intussen uitgeroeid tot een vaste doelgroep door de samenwerking met Motorsportschool Zolder. Samen met CANON en Sportpaleis Groep hebben we een Photo Booth tijdens verschillende optredens, waaronder Night of the Proms, Schlagerfestival, Cavaluna, enz.

 Ons team is zeer flexibel ingesteld. In basis werken wij steeds met twee personen. Maar bij grote evenementen breiden wij uit naar een ideaal team. Dit op basis van mensen die stuk voor stuk weten wat er moet gebeuren en ruime kennis hebben van het fotogebeuren.

 Uniek aan onze winkel is dat hij overal inzetbaar is. De rode bestelwagen van Actiefoto.eu staat steeds centraal in de organisatie. Iedereen kan tijdens en na het evenement op de kiosken komen kijken naar zijn foto’s en deze aankopen. Foto’s worden onmiddellijk afgeprint op 100% fotokwaliteit.

 Daarnaast kan U de foto digitaal aankopen, of laten drukken op kleding en gadgets eveneens leveren we op bestelling Posters, Canvas, enz. Aansluitend is er onze website ACTIEFOTO.EU die zorgt voor de naverkoop, rustig thuis achter je computer, kan je de beelden kiezen en bestellen.

 

De gadgets worden ter plaatse gemaakt zodat je deze ’s avonds mee naar huis kan nemen.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op, alle offerten zijn vrijblijvend.

Wat leveren wij:

*Fotografie tijdens Evenementen

Tijdens sportmanifestaties,

Bedrijfsevenmenten,

Familiefeesten enz.

 

* Prints drukken we in verschillende formaten van 10 x 15 cm tot formaat 60 x 90cm op verschillende ondergrond.

vragen, mail ons op Luc.vervoort@actiefoto.eu  of  +32 (0)476.36.52.43


 

Pers Racing L&S - VOF
Edegemsesteenweg 80
2550 Kontich, 2550
Belgium

Contact