Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in Fotografie op evenementen. Met ander woorden, U gaat ons terugvinden op organisaties waar er actieve deelnemers zijn en waar wij, als fotograaf, uw actie in beeld brengen. Dit kan zeer uiteenlopend zijn; lopen, fietsen, kanovaren, auto en motorsport, voetbal, volleybal ook indoorsporten zoals atletiek, karting, enz. Motor en fiets evenementen zijn intussen uitgeroeid tot een vaste doelgroep door de samenwerking met Motorsportschool Zolder. Binnen deze sport zijn we ook actief in de Mediawereld.

 

Ons team is zeer flexibel ingesteld. In basis werken wij steeds met twee personen. Maar bij grote evenementen breiden wij uit naar een ideaal team. Dit op basis van mensen die stuk voor stuk weten wat er moet gebeuren en ruime kennis hebben van het fotogebeuren.

 

Uniek aan onze winkel is dat hij overal inzetbaar is. De rode bestelwagen van Actiefoto.eu staat steeds centraal in de organisatie. Iedereen kan tijdens en na het evenement op de kiosken komen kijken naar zijn foto’s en deze aankopen. Foto’s worden onmiddellijk afgeprint op 100% fotokwaliteit

Daarnaast kunt U de foto digitaal aankopen, of laten drukken op kleding, gadgets, posters en canvas. Aansluitend is er onze website die zorgt voor de na verkoop, rustig thuis achter je computer, kan je de beelden kiezen en bestellen.

 

De kleding en gadgets worden ter plaatse gemaakt zodat je deze ’s avonds mee naar huis kan nemen.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op, alle offerten zijn vrijblijvend.

Wat leveren wij:

*Fotografie tijdens Evenementen

Tijdens sportmanifestaties, extra troef tijdens motorsport en Olympische sporten.

Bedrijfsevenmenten en feesten

Familiefeesten.

 

* Prints drukken we in verschillende formaten van 10 x 15 cm tot 60x 90 cm.

* Sublimatie,

Uw foto afdrukken op, Tshirts,

Mokken,

Phone covers,

Mousepad,

Kussens,

Aluminium,

Tegels, enz.

 

Ook leveren we stickers voor motoren, auto's, motorhomes, trucks, banners, inrichten van pitboxen, enz.

 


 

 

Pers Racing L&S - VOF
Edegemsesteenweg 80
2550 Kontich, 2550
Belgium

Contact