Nieuwe regels om uw gegevens te beschermen

24 Mei, 2018

Beste Klant van ACTIEFOTO.EU

Zowat iedereen is intussen op de hoogte van de nieuwe wet rond het beschermen van jouw gegevens als Klant. Wij, en dat is ‘Pers Racing L&S VOF’ zullen binnen onze mogelijkheden doen wat we kunnen om uw gegevens te beschermen.

Wij garanderen dat de gegevens die U invult als klant, enkel en alleen dienen om de bestelling tussen U als klant en ons als leverancier aan te leveren. Deze worden niet gebruikt voor mailings, nieuwsbrieven of aan derden.

De gegevens in deze databank kunnen ten alle tijden afgezegd worden door een mail te sturen naar Luc.Vervoort@actiefoto.eu . Verder verwijzen wij U ook graag naar onze privacy regels die onderaan op onze site staan.

http://www.actiefoto.eu/privacy.policy.php

Om af te ronden, kan iedereen ten alle tijden zich in onze winkel op het event aanmelden en vooraf al blijk geven dat zijn niet wensen gefotografeerd te worden. Wel vragen wij aan deze persoon zich persoonlijk bij ons  aan te melden met zijn inschrijvingsdocument zodat wij het nodige kunnen doen. Hebt u ons toch gemist, kan je ten alle tijden met ons contact opnemen via Luc.Vervoort@actiefoto.eu


Heeft U nog vragen, aarzel niet om contact op te nemen via ons vast adres : sales@actiefoto.eu

Vriendelijke groeten,

Luc Vervoort

Zaakvoerder
Terug »